دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
افتخاری دیگر از اعضای هیات علمی دانشگاه و تقدیر رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل از دانشمندان دو درصد پر استناد جهان

01 مهر 1403
پژوهشی و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شده است، فهرست 100 هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز 2% برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شدند که نام 2 نفر از اعضا هیات علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در جمع پژوهشگران پر استناد 2 درصد برتر جهان در سال 2024 بر اساس عملکرد در سال 2023 قرار دارد.

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل از انتشار فهرست دانشمندان جهان به عنوان دو درصد پر استناد جهان در سال 2024 براساس ارزیابی‌های انجام ‌شده در دانشگاه استنفورد بر مبنای شاخص‌های شناخته شده و اطلاعات مندرج در اسکوپوس خبر داد و گفت: شاخص های بر روی مقالات چاپ شده در پایگاه استنادی اسکوپوس مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته، که می‌توان به تعداد مقالات و تعداد ارجاعات به مقالات، تعداد مقالات تک نویسنده، درصد استناد نویسندگان به مقالات خود، رنکینگ دانشمندان در حوزه‌های تخصصی و معرفی حوزه تخصصی نویسندگان، اشاره کرد که نام دکتر هادی رضازاده و دکتر بهرام قربانی دو عضو هیات علمی دانشکده مهندسی فناوری های نوین دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل قرار دارد.

وی در ادامه افزود: لازم به ذکر است که پایگاه اسکوپوس و موسسه الزویر تمامی تولیدات دانشگاهی را در 22 رشته تقسیم بندی می‌کنند و در هر رشته دو درصد برتر دانشمندان دنیا اعلام می‌شوند.

همچنین دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل بر اساس اعلام اسامی دانشمندان دو درصد دنیا در پایگاه علم سنجی WOS، ESI سال 2024 با صدور پیامی ضمن تبریک موفقیت دکتر هادی رضا زاده و دکتر بهرام قربانی دو عضو هیأت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، از دو پژوهشگر دانشگاه به دلیل اعتلای نام دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل قدردانی کرد.

در متن پیام آمده است:

دانشمندان فرهیخته

همکاران گرامی جناب آقای دکتر هادی رضازاده و جناب آقای دکتر بهرام قربانی

عضو محترم هیات علمی دانشکده مهندسی فناوری های نوین

خبر موفقیت شما بزرگواران از اعضای جامعه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در کسب عنوان دو درصد دانشمندان برتر دنیا باعث اعتلای نام این دانشگاه شد و اینجانب صمیمانه از شما متشکرم. بدون شک این رویداد عظیم و دستاوردهای این موفقیت غرورآفرین سبب ایجاد انگیزه و فضای شورآفرین علمی در بین مسئولین، اساتید و دانشجویان این دانشگاه خواهد شد.

توفیق ورود به دروازه های دنیای علم و دانش موهبتی است از سوی خداوند علیم که در سایه تلاش و جهد در کسب دانش حاصل می‌گردد. اکنون من نیز همراه با خانواده‌ی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، کسب این موفقیت را به شما عزیزان تبریک عرض می نمایم و از خداوند متعال استمرار موفقیت وتداوم دانش اندوزی را برایتان خواستارم و امیدوارم همواره سبب اعتلای نام این دانشگاه باشید.

اکبر حاجی زاده مقدم

رییس دانشگاه