آگهی مناقصه تهیه ، طبخ و توزیع غذا برای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (نوبت دوم)
دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در نظر دارد امور تهیه ، طبخ و توزیع غذا دانشگاه را با شرایط زیر به پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید .
نوع مناقصه : یک مرحله ای
مناقصه گذار : دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
شماره آگهی : نوبت دوم
آگهی در روزنامه: روزنامه «پیشرو» مورخ 1400/06/30
موضوع مناقصه : مناقصه تهیه ، طبخ و توزیع غذا برای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
مدت قرارداد : 10 ماه از تاریخ 1400/06/15 لغایت 1401/04/15 با سرو صبحانه ، ناهار و شام و ( افطار و سحر برای ماه رمضان )
الف ) بهاء پیشنهادی : برای هر پرس صبحانه ، ناهار و شام و ( افطار و سحر برای ماه رمضان ) پیشنهاد به تفکیک و در پاکت لاک و مهر شده تسلیم شود .
ب ) پیشنهاد قیمت برای تهیه و تامین موارد زیر ارائه شود :
1- تهیه کلیه اقلام مصرفی غذایی 2- طبخ در محل آشپزخانه پیمانکار 3 – توزیع مواد غذایی در دو سلف سرویس 4- تهیه و و تامین ظروف آشپزخانه شامل قاشق ، چنگال ، سینی و غیره 5 – تهیه و تامین ظروف یکبار مصرف از قبیل لیوان ، سفره و دستمال کاغذی
محل و مهلت دریافت اسناد : نماینده شرکت با ارائه معرفی نامه معتبر می توانند در ساعت اداری به امور دانشجویی دانشگاه (آدرس : آمل ، بلوار طالقانی ، اباذر 35 ، ساختمان مرکزی دانشگاه شماره تلفن: (44153452 و داخلی146) جهت دریافت اطلاعات مراجعه نمایند .
آخرین مهلت دریافت اسناد 1400/07/10 بوده و آخرین مهلت تحویل پیشنهادات 1400/07/12 ( مدارک پاکت الف شامل ضمانت نامه بانکی به مبلغ 750.000.000 ریال ، پاکت ب شامل اسناد و مدارک و گواهی صلاحیت شرکت و پاکت ج شامل قیمت پیشنهادی) هر کدام در پاکت جداگانه به صورت مهر و موم شده به اداره حراست دانشگاه به آدرس فوق الذکر تحویل گردد . ضمنا یادآور میشود باز کردن پاکت ب منوط به تکمیل بودن پاکت الف و باز کردن پاکت ج منوط به تکمیل بودن پاکت ب می باشد و در غیر اینصورت به درخواستهای ارائه شده ترتیب اثر داده نخواهد شد و متقاضی هیچ حقی نخواهد داشت .
مدارک لازم :
1-فتوکپی اساسنامه شرکت 2- فتوکپی آگهی تاسیس شرکت 3- فتوکپی آگهی روزنامه و یا تغییرات 4 – فتوکپی جواز تاسیس شرکت 5 – فتوکپی پروانه بهره برداری شرکت 6 – کد پستی شرکت 7 – کد اقتصادی شرکت
جهت رویت قرارداد و پیوستهای آن اینجا را کلیک نمایید.