سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با صدور پیامی، ضمن گرامیداشت یاد شهید مطهری، روز معلم را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه با صدور پیامی، ضمن گرامیداشت یاد شهید مطهری، روز معلم را تبریک گفت.
بسمه تعالی
مَنْ وَقَّرَ عالِماً فَقَدْ وَقَّرَ رَبَّهُ؛ کسی که به عالمی احترام نماید، به خدا احترام نموده است . امام علی (ع)
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات، حمد و ستایش به محضر باریتعالی و درود بر پیامبرخاتم(ص) و اهل بیت کرامش که چراغ راه بشریتند.
اگر در جهان نبود آموزگار شود تیره از بی خرد روزگار
تفاوت بود اهل تمییز را به هر کس ندادند هر چیز را
دوازدهم اردیبهشت، سالروز شهادت اندیشمند فرزانه، شهید آیت الله مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم گرامی باد.
تقارن سالروز شهادت استاد مطهری با روز معلم، فرصت ارزشمندی است تا از میراث ارزشمند این معلم اخلاق و آموزگار تعلیم و تربیت بهره بیشتری بگیریم و ضمن احترام، تکریم و تجلیل از مقام شامخ معلمان و استادان به یاد داشته باشیم که عرصه آموزش و تربیت کشور با همت، فداکاری و مسئولیتپذیری این عزیزان در حال حرکت است و تعالی فرزندان این کشور به دست توانای این قشر مجاهد به بار مینشیند.
بدیهی است در شرایط فعلی که به دلیل شیوع ویروس کووید 19، امکان گرد هم آمدن و دیدار حضوری از همه ما سلب شده و سعادت برگزاری بزرگداشت و تجلیل از مقام بلند شما بزرگواران به صورت چهره به چهره از بنده سلب شده است، از خداوند منان آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون برای شما اساتید گرانقدر دارم و تلاش مجدانه و دلسوزانه شما، در برگزاری کلاس های آموزش به صورت الکترونیکی و آنلاین و پیشبرد اهداف آموزشی دانشگاه را ارج می نهم و امیدواریم این بار نیز همچون گذشته از حل مشکلات و مسائل پیش رو سربلند و سرافراز بیرون آییم.
بزرگداشت مقام معلم در حقیقت تکریم ستون هایی است که خیمه دانش و پیشرفت جامعه را استوار نگه داشته و پایه های توسعه و ارتقاء را با تمام وجود و جان بنیان نهاده اند.
زندگی، خصایص اخلاقی و آثار به جای مانده از استاد مطهری به عنوان گنجینه ارزشمند و بی بدیلی در کنار آثار سایر بزرگان و اندیشمندان این کشور به عنوان الگوی تمام عیار عرصه آگاهی بخشی به شمار میآید؛ آمیختن علم و عمل با اخلاق یکی از ویژگیهای منحصر به فرد شهید مطهری بود که این موضوع در کتابها، مقالات و در رفتار ایشان به چشم میخورد و شاگردان خود را بدین شیوه آموزش میدادند.
عقلانیت، پرسشگری، کنکاش و پژوهش جهت پاسخ به دغدغهها و چالشهای جامعه از نکات بارز شهید مطهری بود که این ویژگیها را میتوان مهمترین رسالت جامعه دانشگاهی و سیستم تعلیم و تربیت بدانیم. این شیوه و رویکرد کمک میکند تا فضای آموزشی و تربیتی پرتحرک، پویا و کارآمدی داشته باشیم. تربیت نسلی با چنین ویژگیهایی که بتواند خوب فکر و پژوهش کند و به پرسشها و نیازهای جامعه خود در زمان مناسب پاسخی خردمندانه دهد.
مسلماً آموزگاران، استادان و نظام تعلیم و تربیت کشور میبایست اساس کار خود را فارغ از هرگونه نگاهی، بدین شیوه توانمند کنند که دانشآموزان، دانشجویان و پژوهشگرانشان، پرتحرک، پرسشگر و مسئول رشد باشند و این همان روش و دیدگاهی است که شهید استاد مطهری به دنبال آن بود.
امروز در شروع گام دوم انقلاب اسلامی با درک اهمیت واقعیت تاریخی کشور، تقویت امید به فرزندان این مرز و بوم و تقویت دانش و پژوهش امری مهم به شمار میآید.
دستاوردهای برجسته ایران اسلامی در زمینههای مختلف علمی نشان میدهد که جایگاه موثر تعلیم و تربیت در تاریخ ایران و وجود شخصیتهای وارسته در آسمان ایران اسلامی، وظیفه همگان را نسبت به حفظ این دستاوردها، همچنین گرامیداشت و حمایت از مقام آموزگاران و استادان صد چندان میکند تا ثمره آن، پرورش استعدادهای بالقوه در جامعه و در نهایت رشد و توسعه کشور باشد. امید دارم با همدلی و همراهی جامعه دانشگاهی و معلمان به این مهم دست یابیم.
گرچه در این ایام، ویروس منحوس کرونا دانش آموزان ودانشجویان عزیز را از نعمت حضور پربرکت معلمان در کلاس های درس محروم کرده ولی این قشر شریف و زحمتکش با حضور در فضای مجازی آموزش و تربیت را استمرار بخشیده و در حال ادای دین بار امانت آموزش هستند. وتجارب ارزشمندی را خلاقانه ونوآورانه در عرصه آموزش وپژوهش به نمایش گذاشتند.
در پایان از درگاه حضرت حق و عنایات حضرت ولیعصر (ع) مسئلت دارم تا در این ماه مبارک رمضان همه زحمتکشان دستگاه تعلیم و تربیت را برای تربیت فرزندانی فکور، خلاق، متدین، توانمند و مفتخر به هویت ایرانی اسلامی، در سایه ولایت امر مسلمین مقام معظم رهبری (دام عِزّه) توفیق روز افزون عنایت بفرماید.
(ستون دانش و داد است استاد برای علم، بنیاد است استاد)
اکبر حاجی زاده مقدم
سرپرست دانشگاه
روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل