دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
پیام هیات رییسه و پایگاه های بسیج دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیات رییسه و پایگاه های بسیج (شهید حاجی زاده بسیج اساتید، شهید حججی کارمندی، شهید همت دانشجویی) دانشگاه نخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی آغاز هفته دفاع مقدس را گرامی داشتند.

پیام صادر شده به شرح زیر می‌باشد:

پایان شهریور ماه بازتاب خاطرات آغاز هشت سال دفاع مقدس است. روزهایی که ذره ذره خاک میهن اسلامی‌مان، سربلندی ملتی را شهادت می دهد که سرافرازانه در مقابل دنیای کفر و استکبار، مقاوم تر از کوه ایستادگی نموده و بر بلندای قله افتخار، بیرق آزادگی را به اهتزاز درآوردند.

درخت تنومند انقلاب شکوهمند اسلامی که با خون پاک هزاران شهید و جانفشانی و جانبازی‌ های زنان و مردان این سرزمین آبیاری شده و امروزه به الگویی تمام عیار برای آزادی خواهان منطقه و جهان تبدیل شده و چشم امید ملت‌ های مظلوم و ستم دیده به این خطه دلاور خیز دوخته شده، بی شک مدیون ایثارگری‌ های مردان مردی است که در طول هشت سال دفاع جانانه و مقدس از تمام هستی خود گذشتند و اجازه ندادند حتی یک وجب از این خاک مقدس زیر یوغ استعمارگران و غاصبان بماند.

مردان و زنانی که ایمانشان را در تعابیری فراتر از مرزهای دنیوی به تصویر کشیده و این یقین خالصانه را تا پای جان، معنا کردند و مفتخریم به چنین سرمشق های آزاده و والامقامی که آبادانی ایران را مومنانه رقم زدند.

در چهل و جهارمین سالروز آغاز دفاع مقدس، گرامی می داریم یاد و نام یکایک این مردان و زنان رشید و دلاور ایران عزیزمان را که ایستادگی و جهادشان، حیات دوباره ایران را به ارمغان آورد.

بدینوسیله ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهیدان والامقام دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، آغاز هفته دفاع مقدس را به خانواده‌های معظم شهدا و رزمندگان دلاور به‌ویژه شهرستان آمل و استان مازندران تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون مردم شریف ایران اسلامی در پیروی و پاسداری از مسیر و میراث پرافتخار شهیدان را از خداوند منان مسئلت می نماییم و سلامت و سعادت روزافزون تمامی یادگاران شریف روزهای دفاع مقدس را از درگاه خداوند متعال، خواستاریم.

هیات رییسه دانشگاه

پایگاه بسیج اساتید شهید حاجی زاده